Post by usargersumyb on Feb 7, 2022 3:38:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλές αντοχές ▞▞▞
▞▞▞ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που τελειώνω το δεύτερο κεφάλαιο μου λέει να δω μια προσθήκη και, στη συνέχεια, κάνω κλικ στο ok και μετά με πηγαίνει πίσω στην οθόνη τίτλου
Καταπληκτικά
Πρόσφατα, αυτό δεν αποθηκεύει πλέον την πρόοδό μου [όταν βγω και μπω, θα πάει πίσω στην αρχή]. Παίζω αυτήν την εφαρμογή εδώ και αρκετούς μήνες και επέστρεψα για να θυμηθώ την ιστορία, ταυτόχρονα για να δω την "Ειδική Έκδοση για Ολοκλήρωση", αλλά αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα δεν με αφήνει να συνεχίσω εκεί που αριστερά, πίσω στην αρχή. Δεν έχω παράπονα για το νέο πλαίσιο διαλόγου [αν και το προηγούμενο είναι καλύτερο], αλλά παρακαλώ, τουλάχιστον, διορθώστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζω.
Δοξασμένος προωθητής διαφημίσεων
Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που έπαιξα αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Το παιχνίδι παγώνει όταν με καλεί ο άγνωστος αριθμός στο Κεφάλαιο 1 και ο ήχος δεν λειτουργεί. Εκτός αυτού η ιστορία φαίνεται υπέροχη και η τέχνη είναι χαριτωμένη. Το παιχνίδι τελικά λειτούργησε μετά από λίγες μέρες, όταν δεν έβαλα τα ακουστικά μου στην πρίζα, οπότε ίσως γι' αυτό δεν λειτούργησε στην αρχή. Η ιστορία ήταν πραγματικά συγκινητική και κάθε κεφάλαιο ήταν μοναδικό. (Το Κεφάλαιο 5 ήταν το αγαπημένο μου) Μου άρεσε πολύ να το παίζω και σίγουρα θα το προτείνω στους φίλους μου που τους αρέσει αυτό το υλικό.
αυτό το παιχνίδι είναι ένα αριστούργημα. Το bgm, η ιστορία και κυριολεκτικά τα πάντα είναι καταπληκτικά. Είναι σαν να οδηγώ ένα τρενάκι συναισθημάτων. Το τέλος είναι λυπηρό. Δεν περιμένω (σπόιλερ) να είναι έτσι. Αλλά τελικά είναι ελεύθεροι. Σοβαρά, οι αναμνήσεις που έκαναν και η selfie και το τέλος με έκαναν να κλάψω αυτή τη στιγμή.
40935-0.txt - Project Gutenberg
Έχει μερικά γραμματικά λάθη. Δεν υπάρχει εφεδρική επιλογή για εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών συσκευών.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Kalandjátékok wmcu
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ενδιαφέρον να παίξεις
Αυτό το παιχνίδι ήταν αρκετά ευχάριστο. Τα γραφικά ήταν πολύ χαριτωμένα και η ιστορία δεν ήταν κακή. Το μόνο πράγμα που με πέταξε όμως ήταν οι Άγγλοι. Πιστεύω ότι πρέπει να συμβαίνει επειδή αυτό το παιχνίδι μεταφράσαμε στα αγγλικά από τα ιαπωνικά, αλλά δεν μπορούσα παρά να γελάσω με τα λάθη, ενώ στο παιχνίδι υποτίθεται ότι είναι σοβαρό. Τέλος πάντων, το παιχνίδι ήταν πολύ χαριτωμένο, κάπως τρομακτικό, αλλά μου άρεσε να το παίζω και αυτό είναι που έχει σημασία.
Το Mysterious Forum είναι ένα διασκεδαστικό, αν και σύντομο οπτικό μυθιστόρημα με στοιχεία τρόμου που αξίζει τις δύο ώρες που θα χρειαστείτε για να το ολοκληρώσετε. Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα μετάφρασης που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή και θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια στίλβωση, και το περίεργο πολιτισμικό κενό όπου αν δεν γνωρίζετε ορισμένες λέξεις ή τον πολιτισμό της Ιαπωνίας μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένοι, αλλά τίποτα που να σας αφαιρεί από την ιστορία. Καλός ήχος και μουσική, λίγο κλισέ ιστορία και δεν διαρκεί πολύ ούτε αξίζει να ξαναπαιχτεί, αλλά χαριτωμένο και εύκολο στην απόλαυση!
Μεγάλη ιστορία συνολικά, αλλά θα έλεγα ότι η παρακολούθηση 30 διαφημίσεων ως αποζημίωση επειδή δεν πληρώσατε για να ξεκλειδώσετε το επιπλέον περιεχόμενο αξίζει πολύ από το να το αγοράσετε. δεν ήταν όπως το περίμενα όμως.
7. Editors. Ramón Martínez was professor of the High School “Suárez de Figueroa” de Zafra (1977-. 1979) and “Navarro Villoslada” de Pamplona (1979-2007),
Δεν άνοιξα καν το τηλέφωνό μου δεν μπορεί να τρέξει αυτό το παιχνίδι σε αυτό το μοντέλο
Σκέφτηκα ότι θα ήμουν καλός επειδή ήταν οι ίδιοι δημιουργοί του Nomal Me και των Abnormal Friends, αλλά όταν προσπαθούσα να στείλω το κορίτσι στον ιστότοπο όπου ήταν το φάντασμα δεν θα μου έδινε διαφημίσεις και όταν το έκανε απλώς έμενε στην οθόνη μου χωρίς κουμπί εξόδου.
Δεν μπορώ καν να προχωρήσω πέρα από το πρώτο κεφάλαιο. Μόλις σας ζητήσει να πάτε να δείτε τη διαφήμιση μέχρι ο Akane να πάει στο πάρκο, κολλάει. Η χειρότερη εμπειρία ποτέ.
Φοβερός
- Monopoli.gr
Το παιχνίδι φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά όποτε το ανοίγω δείχνει απλώς μια λευκή οθόνη με ένα πάτημα για να ξεκινήσει σε αυτό, πάτησα αλλά δεν έγινε τίποτα, παρακαλώ βοηθήστε
Τόσο καλό, το τέλος είναι λυπηρό.. αλλά μου αρέσει Συνεχίστε την καλή δουλειά!
Κάτοχοι ΜΔΕ - Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ.
είναι πολύ καλό, αν ήταν δυνατόν, θα έδινα περισσότερα από 5 αστέρια σε όποιον αρέσει το manga και άλλα πράγματα, θα πρέπει να δοκιμάσει αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που μπορούμε να πάρουμε σε αυτό το χαμηλό μέγεθος. Επίσης σας ευχαριστώ για τους δημιουργούς αυτού του vn που το έφτιαξαν αυτό απολαυστικό
Αδειάζω την μπαταρία μου μέρος 2
Ήταν καλό και τα γραφικά του ήταν επίσης καλά. Αλλά πρέπει να αγοράσουμε την «έξτρα έκδοση: μελλοντική κλήση». Η εταιρεία θα πρέπει να κάνει την επιπλέον έκδοση: Future call free . Μου άρεσε η ιδέα του παιχνιδιού και γι' αυτό δίνω πέντε αστέρια.
Crazy Chef: Food Truck Game Trò chơi điện tử xoal
Η εφαρμογή είπε ότι το λογισμικό δεν ήταν συμβατό ή κάτι τέτοιο με το τηλέφωνό μου. Και όταν πάτησα συνέχεια, η οθόνη έγινε ροζ και όχι άλλο! Μακάρι αυτό το παιχνίδι να ήταν διαθέσιμο για όλα τα τηλέφωνα. Το τηλέφωνό μου είναι μοντέλο Cherry Mobile J1.
Το Mysterious Forum είναι ένα οπτικό μυθιστόρημα τρόμου όπου ακολουθείτε τις γελοιότητες στα τρία μέλη του εφημεριδικού κλαμπ καθώς προσπαθούν να λύσουν μυστήρια. Αν και εκτός από αυτό, τίποτα το ιδιαίτερο, με ελάχιστα κινούμενα σχέδια και βασικές (αν και εντάξει) φυσαλίδες κειμένου. Παιχνίδι: Αυτό είναι ένα οπτικό μυθιστόρημα, επομένως, όπως αναμενόταν, το παιχνίδι αποτελείται απλώς από την επιλογή επιλογών και την ελπίδα ότι η διαίσθησή σας είναι σωστή όταν επιλέγετε. Ωστόσο, οι περισσότερες επιλογές υποδεικνύονται και δεν αισθάνεστε ότι απλώς μαντεύετε. Αν και αν ψάχνετε για επένδυση στο gameplay, αυτό δεν είναι για εσάς. Ιστορία: Δεν θέλω να χαλάσω τίποτα, οπότε μάλλον θα ακούγομαι αρκετά ασαφής. Η ιστορία υποτίθεται ότι είναι «τρόμος» αν και μπορώ μόνο να φανταστώ ότι θα ήταν για ένα νεαρό παιδί. Δεν είμαι πολύ σε τρομακτικά πράγματα ο ίδιος, αλλά το βρήκα μια χαρά. Η πλοκή δεν είναι σε καμία περίπτωση εξαιρετικά βαθιά ή πολύπλοκη και μοιάζει με τη συνηθισμένη σας υπόθεση διηγημάτων. Γενικά, κατά τη γνώμη μου, η ιστορία ήταν καλή, αν και τίποτα περισσότερο από αυτό. Επίσης, κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι επειδή υπάρχουν πολλαπλά μονοπάτια λόγω επιλογών, στο 100% του παιχνιδιού, πρέπει να επαναλάβετε για να δείτε τις νέες σκηνές (αν και μπορείτε να μεταβείτε στο σημείο πριν την απόφαση, ώστε να μην είναι δυσκίνητο). Για να μην αναφέρουμε το μπόνους για την ολοκλήρωση της ιστορίας είναι αρκετά γοητευτικό, ειδικά μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Συνολικά: Το παιχνίδι είναι μια διασκεδαστική απόσπαση της προσοχής 2 ωρών. Δεν αισθάνεστε ότι χάσατε τον χρόνο σας όταν παίζετε, καθώς είναι δωρεάν, οπότε γιατί στο διάολο να μην το δοκιμάσετε; Αν είστε λάτρης των οπτικών μυθιστορημάτων, θα ήταν ωραίο να το προσθέσετε στη συλλογή σας VN.
Μητρώο Δημοςιεϑςεων
Ακριβώς όπως είπε κάποιος άλλος, υπάρχει ένα πρόβλημα με τη διαφήμιση που δεν με αφήνει να προχωρήσω, επομένως μπόρεσα να παίξω μόνο σαν 3 μέρη του κεφαλαίου 2. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος επειδή στις κριτικές νόμιζα ότι θα ήταν καλό παιχνίδι, αλλά δεν το αφήνει καν προοδεύετε γιατί δεν σας αφήνει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση. Λίγο από το χρόνο μου, ελπίζω να μπορέσετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα σύντομα, ώστε να διορθώσω την κριτική μου!
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Kalandjátékok wmcu
Άθροισμα, πείτε μου πώς να συνεχίσω το jst nt gng πριν από το κεφάλαιο 1
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό. Έχει ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ιστορίες, τις οποίες θα ανυπομονείτε να λύσετε και να βρείτε το τέλος. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να απαλλαγείτε από διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου. Η μόνη πληρωμένη πτυχή είναι μια επιπλέον ιστορία αφού ολοκληρώσετε τα υπόλοιπα. Όσον αφορά την πτυχή του τρόμου του παιχνιδιού, δεν υπάρχει σχεδόν καμία. (MILD SPOILER) Το πιο κακό που υπάρχει είναι το πιτσιλίσματα αίματος στην οθόνη, εάν έχετε ένα κακό τέλος, μερικές φορές μια κραυγή και τα παιδιά να γελούν.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι με 7 μικρές τρομακτικές ιστορίες. Ο λόγος για τον οποίο του δίνω μόνο 4 στα 5 αστέρια είναι ότι ορισμένες από τις αγγλικές μεταφράσεις είναι ανώμαλες και δεν υπάρχει τρόπος να "παραβλέψετε" τμήματα των ιστοριών που διαβάσατε προηγουμένως (αν προσπαθείτε να διαβάσετε το 100% των καταλήξεων) . Διαφορετικά, αυτό είναι ένα σταθερό παιχνίδι. Δώστε του μια βολή
Πραγματικά υπέροχο παιχνίδι! Πραγματικά απόλαυσα την όλη εμπειρία και η ανατροπή στο τέλος ήταν αρκετά καλή. Η μόνη ελαφριά κριτική που έχω είναι ότι η τέχνη μπορεί να φαίνεται ελαφρώς δυσανάλογη μερικές φορές και η μετάφραση μπορεί να είναι ελαφρώς άβολη εδώ και εκεί, αλλά δεν είναι τίποτα σπάσιμο και δεν επηρεάζει πολύ τη συνολική εμπειρία. Σίγουρα θα το συνιστούσα στους φίλους μου :^)
Ένα από τα καλύτερα είδη οπτικών μυθιστορημάτων στο κινητό. Υπέροχες και ενδιαφέρουσες πλοκές που με κράτησαν λαχτάρα για περισσότερα. Μακάρι να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Αυτή ήταν μια μεγάλη εμπειρία.
The Acts of Saint Cyprian of Antioch: Critical Editions ...
Δεν μπορώ να προχωρήσω από το κεφάλαιο 1 αυτό το παιχνίδι πρέπει να διορθωθεί 😤 😪 😒 😫 🙄 😑 😤
Αν έχετε παρακολουθήσει πολλά anime, θα το βρείτε κλισέ και λίγο βαρετό. Δεν είναι και πολύ τρομακτικό. Αλλά για όσους δεν ασχολούνται με το anime, θα είναι διασκεδαστικό.
Αυτό ήταν απροσδόκητα διασκεδαστικό και κάπως λυπηρό προς το τέλος όταν έπαιξα, αλλά μου άρεσε να προσπαθώ να καταλάβω τι να κάνω για να ολοκληρώσω τα κεφάλαια, θα σας συνιστούσα να κατεβάσετε και να παίξετε!
Λατρεύω τα παιχνίδια τρόμου και ένα οπτικό μυθιστόρημα με πολλά άσχημα τέλος και ένα θέμα ιστορίας τρόμου/φαντάσματα ήταν ένα εξαιρετικό εύρημα. Το να μπορείτε να παίξετε το κύριο παιχνίδι δωρεάν με διαφημίσεις μόνο για γρήγορη επανάληψη μιας κακής επιλογής ήταν επίσης ένα πλεονέκτημα. Προσπάθησα να αγοράσω την επιπλέον ιστορία, αλλά απέτυχε και δεν έδειξε πόσο θα ήταν, οπότε τα παράτησα. ^^; Τα πιο αδύναμα σημεία είναι η μετάφραση και ο ρυθμός. Η αγγλική μετάφραση είναι πολύ άκαμπτη και μερικές φορές διαβάζεται αμήχανα. Θα έκανε καλά με κάποιον να ξαναγράψει τη βασική μετάφραση για να ρέει καλύτερα στα αγγλικά. Το ύφος τέχνης είναι ωραίο, αν και η ανατομία είναι κάπως ανώμαλη μερικές φορές. Τα επίπεδα χρώματα με ελάχιστη έως καθόλου σκίαση υποφέρουν λίγο, καθώς το γραμμικό είναι μερικές φορές ασυνεπές και δεν χρησιμοποιείται για να μεταφέρει βάρος κ.λπ. όσο θα μπορούσε για να βοηθήσει στην έλλειψη σκίασης. Συνολικά είναι ένα υπέροχο μικρό παιχνίδι από αυτό που φαίνεται να είναι ένα πολύ μικρό στούντιο. Αξίζει σίγουρα τη λήψη.
Βαρετή ιστορία, ήπιοι χαρακτήρες, οι επιλογές που κάνετε δεν επηρεάζουν το τέλος ενός κεφαλαίου. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί αυτή η εφαρμογή έχει τόσο υψηλή βαθμολογία, πιθανώς bots
Mysterious Forum and 7 Rumors 12+. Entabridge Co., Ltd. Σχεδιασμένες για iPhone ... Here comes a Visual Novel, filled with horror, youth, school and chat
Αυτό είναι το πρώτο μου εικαστικό μυθιστόρημα που έχω παίξει. Το γραφικό και το backsound είναι τόσο καλό. Αλλά ένα πράγμα που μου αρέσει πολύ στο οπτικό μυθιστόρημα είναι η πλοκή. Τι πρέπει να πω; Η πλοκή είναι καλογραμμένη και η συγκίνηση της ιστορίας είναι τόσο μεγάλη. Σας ευχαριστούμε που δημιουργήσατε αυτό το παιχνίδι!
Ο φίλος μου μου το πρότεινε αυτό, αλλά είπε ότι το τηλέφωνό μου δεν έχει το σωστό υλικό. τι είδους υλικό χρειάζομαι για να λειτουργήσει αυτό το παιχνίδι; Μου αρέσουν πολύ τα VN και ελπίζω να μου απαντήσετε
Λίγο βαρετό για μένα. Δεν κάνω πολλά, εκτός από το να αγγίζω την οθόνη και να διαβάζω τον διάλογο. Ήλπιζα ότι θα ήταν πιο διαδραστικό και θα μου επέτρεπε να αναζητήσω πραγματικά στοιχεία για να λύσω μυστήρια.
είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, έχετε πολλές επιλογές και ακόμη και πολλά τέρματα. Υπήρχε ακόμη και μια ανατροπή της πλοκής που ήταν ενδιαφέρουσα. αλλά δεν ήταν τόσο τρομακτικό όσο νόμιζα. Περίμενα jumpscares ή ακόμα περισσότερες συζητήσεις με φάντασμα ή ακόμα και πραγματικές συνομιλίες μέσω βίντεο, αλλά δεν συνέβη. αλλά συνολικά ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι και θα το συνιστούσα σε κάποιον άλλο.
Πολύ καλή πλοκή, ευχόμουν τουλάχιστον κάθε φάντασμα να είχε μια φωνή ή 2 , είμαι ακόμα πικραμένος που δεν μπορούσα να παίξω το πρόσθετο περιεχόμενο δωρεάν και τα sprites χρειάζονται περισσότερη στίλβωση, αν και πιστεύω ότι είχατε περιορισμένο προϋπολογισμός, οπότε δεν μπορούσε να βοηθήσει, είναι επίσης σαφές ότι δούλεψες τόσο σκληρά και σου άρεσε αυτό που κάνεις και το σέβομαι. Από την άλλη πλευρά, αν και μου άρεσε πολύ η ιστορία, παρά τα μεταφραστικά λάθη και η ανατροπή της πλοκής με ξάφνιασε... οι χαρακτήρες ήταν κλισέ, αλλά με την καλή έννοια, όποιος είναι εξοικειωμένος με τις ιαπωνικές ρυθμίσεις θα πρέπει να νιώθει σαν στο σπίτι του. ..περιμένοντας ένα παιχνίδι για κινητά που θα ανταγωνιστεί το ίδιο το Corpse Party, έχω μεγάλες προσδοκίες από εσάς!
AbstrACts
Νόμιζα ότι ήμουν ένας χαρακτήρας σε αυτό το παιχνίδι, αποδεικνύεται ότι είμαι αυτός που αποφασίζει για τη μοίρα του, όχι ένα να επιλέξεις τα δικά σου παιχνίδια ιστορίας
Ωραίο μικρό παιχνίδι. Αγωνία. Ενθουσιασμός. Καλό να περάσει η ώρα. Το παιχνίδι είναι απλό. Η ιδέα του φόρουμ και του κινητού ήταν δημιουργική. Η ιστορία είναι κλισέ αλλά ωραία. Η μετάφραση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Οι χαρακτήρες είναι πιστευτοί. Μου άρεσε το προαναγγέλλισμα. Το τέλος ήταν σύντομο αλλά διασκεδαστικό. Συνολικά, θα συνιστούσα σε όσους ενδιαφέρονται για ανατριχιαστικές μικρές ιστορίες. Τα κεφάλαια είναι επεισοδιακά αλλά όχι χαμένα. Ανυπομονώ για την επόμενη δουλειά τους.
Μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η εφαρμογή. Όχι μόνο είχε κάποιες πραγματικά τρομακτικές στιγμές, αλλά λάτρεψα απόλυτα τους χαρακτήρες και την ιστορία. Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε σε αυτό είναι ότι μπορεί να είναι λίγο προβλέψιμο μερικές φορές. Μπορώ να πω ειλικρινά ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι τώρα. ❤️
Είναι επικό!!Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι!!