Post by usargersumyb on Feb 7, 2022 3:53:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ להגדיל פריצת כסף ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
זה משחק נהדר אבל אני מאוד עצבני שהכדור מחליק ממש דרך ההנעות בתחתית והפגושים האמצעיים העליונים בצד ימין למעלה הכדור עובר ישר דרך הפגוש הזה הוא לא עובד כמו שצריך ויש לתקן את התקלות האלה
Space Pinball: Classic game Аркадни thjw
פרסומות עצבניות ביותר
Adventure Escape: Asylum ጀብዱ tyt
אוהב את המשחק הזה. שולחן טוב. מהירות משחק טובה. סנפירים עובדים טוב. פשוט שים. אני אוהב את המשחק הזה.
Space Pinball: Classic game Аркаде rfzq
משחק מעולה בדיוק כמו שאני זוכר אותו במחשב. פשוט מבאס יש פרסומות בכל פעם שאתה מפסיד. אתה לא יכול פשוט להיכנס ישר למשחק אחר מיד.
זה אכן מייצר את הדברים הישנים בפלטפורמה החדשה, אבל מצאתי שיש לו תחושת שליטה שונה במקצת. גם הפרסומת המעצבנת ואינספור מפגשי הפיגור הפכו אותו לא כל כך מבריק.
צריך 3 כדורים, כדור חוזר לא מיושם, הקפצה מוזרה, בונוסים שגויים לפעמים (למשל כשיוצאים מהרמפה בהתחלה), אחרת גרסת נייד טובה
זה נהדר עבור הנוסטלגיה, אבל יש בו שתי בעיות בולטות: 1. התפריט לא מאפשר לך לסיים את המשחק או להפעיל אותו מחדש. אם איבדתי כדור מוקדם, אני רוצה להיות מסוגל להתחיל מחדש עם כולם. זה אפילו מועיל להכנסות שלך, הגניב מודעה פה ושם. 2. המשחק צריך הרבה כוונון עדין. הפיזיקה מטורפת והכדור יכול לצוף בנסיבות מסוימות. מעולם לא שיחקתי משחק פינבול שבו כל כך קשה להגיע באופן עקבי לרמפות ולבצע משימות בסיסיות.
ללא קשר לאיכות המשחק, השימוש שלו במודעות "הקש בודדות" ללא הסכמה המורידות בכוח אפליקציות לטלפון על ידי הצבת מודעות באנר על החלק העליון של המסך שעליו ללחוץ כדי לצאת מהאפליקציה או לשלוט במכשיר. את זה, וכל אפליקציה שמשתמשת בשירות "הקשה אחת" של חברה בשם Digital Turbine יש להסיר מהטלפון ולהימנע כמו מגיפה.
כל כך שמח לראות שהמשחק הזה חזר. קשה יותר לשלוט במגע, אני חושב, ואני מתגעגע למוזיקה, אבל הרטט הוא מגע נחמד. אני מאוד אודה אם נתחיל שוב עם שלושה כדורים. האם נורות השדרוג זזו תמיד כשפגעת בסנפירים? אני לא זוכר, אבל אני לא יכול להגיד שזה מפריע לי.
לעזאזל תוספות רבות אני אסיר את ההתקנה
אנא תקן פגושים (הם לפעמים עוצרים את המומנטום של הכדור) ואת הסנפירים (יש השהיית קלט)
זה בדיוק כמו שזכרתי את זה מווינדוס 7, הכל נראה מדהים חוץ מפרט קטן אחד, התנגשות הכדור לפעמים תנסח את הסנפירים והסכנות. חוץ מהבעיה הקטנה הזו היא בדיוק כמו שהיא צריכה להיות
אין דרך לכוון את הכדור להשלמת משימות. אתה יכול לדעת שזה לא שיבוט מושלם. פעם הייתי מסוגל להשלים משימות אבל כבר לא. ברצינות זרקתי את הטלפון שלי בתסכול.
משחק מגניב אבל הפרסומות בתחתית המסך ממשיכות להפריע
הנוסטלגיה ממש מכה בי בזמן המשחק הזה, ולמרות שהפיסיקה לא *ממש* נכונה (אני לא יכול לעשות את 'המהלך החתימה' שלי לא משנה כמה אני מנסה), אני ממש שמח שאני יכול לשחק בו גם בטלפון שלי. אבל מה שאני מרגיש כמו בעיה ענקית היא מיקום המודעה. הצורך לצפות בו רק כדי לגשת לכדור השלישי שאנחנו אמורים לקבל מלכתחילה זה פשוט נורא. הייתי מציע לשים את זה *אחרי* משחק שהושלם במקום זאת.
משחק נהדר, מראה נהדר, תודה על הנוסטלגיה; הבעיה היחידה שלי היא שהכדור לא נופל או זז או מפנה מחדש (לא בטוח אם זה הניסוח הנכון) כמו המשחק הישן. שיחקתי שעות בבית הספר הישן וידעת מתי להכות, התזמון היה הכל. קבל את זה נכון ובקלות 5 כוכבים.
בקרות זה טוב, אבל תנועות פיזיות של כדור זה מוזר. לפעמים הוא זז כמו כדור רפאים, או סוג של כבידה מוזרה. אם תתקן את זה, זה יהיה 4.5*
משחק טוב...עושה מה שכתוב על הפח. עם זאת, הפרסומות לא אמורות להפריע למשחק בין הכדורים... זה די מחזיק אותך כבן ערובה.
לרוב בסדר, אבל הכדור יירד באקראי במקום להקפיץ את הפגושים המשולשים מעל המשוטים, ולסיים את המשחק שלך ללא סיבה. הייתי ממשיך לשחק אם זה לא היה קורה...
הפיזיקה די גרועה, ויש כמה מהמורות בכדור שלא קרו במקור.
אז אני אוהב את המשחק המקורי ב-Windows 98 או משהו כזה. זו אמולציה די טובה. שתי התלונות הגדולות ביותר הן שהפגושים ישירות מעל הסנפירים נראים חזקים מדי ומשאירים את הכדור בלתי ניתן להיפוך לפרקי זמן ארוכים. שנית; נראה שהפיזיקה של הסנפיר לא מאוזנת כהלכה, זה כמעט בלתי אפשרי להכות את הכדור לאחור עם הצד השמאלי (צריך להיות מסוגל לפגוע ברמפה עם הצד האחורי), סנפיר ימני כמעט אף פעם לא מכה קדימה או אחורה, רק ישר במעלה השולחן .
אל תאהב את המודעות לאחר כל משחק או את היכולת להשיג כדור נוסף על ידי צפייה בפרסומת. אבל המשחק הכללי עצמו הוא בדיוק כמו המקורי.
מאלץ אותך לצפות בפרסומות. אני מוצא את הפיזיקה נוראית (להאט) ואתה מקבל רק שני כדורים. במחשב זה היה משחק מעולה.
זהו שחזור נאמן של Space Cadet Pinball מ-Windows. יש כאן מודעות אבל הן לא רעות מדי. בהחלט שווה הורדה.
משחק הפינבול הטוב ביותר. מזכיר לי כשהייתי ילד שיחקתי פינבול במחשב הישן שלי עם Windows XP. בדיוק אותו דבר וצליל! ממליץ בחום למי שאהב את הפינבול של אז!
משחק טוב מאוד. אתה מקבל רק 2 כדורים וצריך לצפות בפרסומת של כדור שלישי. צריך גם לצפות בפרסומת לפני כל משחק.
לא כמו הישן .. נהגתי לשחק בו במחשב שלי .. זה מרגיש שונה .. לא אהבתי את זה .. תחזיר את הישן .. גם הם שינו הרבה מהכללים ..
הנוסטלגיה היא אמיתית! רק 4 כוכבים, כספומט, כי אני מתחבר לכל מה שאני צריך להתחבר אליו כדי לעקוב אחר כל הציונים.
חלום שהתגשם!! אני זוכר ששיחקתי עם זה כשהייתי הרבה יותר צעיר והייתי חלק מ"חנוניות" ומשחקי ילדותי. לראות את זה, להיות כל כך קרוב אם לא זהה בדיוק לזה ששיחקתי כשהייתי צעיר יותר, זה היה חלום שהתגשם!
למרות שזה בהחלט נראה ובעיקר מתפקד כמו המקור של Windows XP, משהו מרגיש כבוי. הפיזיקה עם הכדור לא מרגישה נכון. גם המודעות מעצבנות במיוחד ולכן מסירים את ההתקנה. טוב למסע נוסטלגיה מהיר אבל זה לא מרגיש כמו המקור.
ה-gane עובד כצפוי, אולם המרקמים באיכות נמוכה מדי עבור משהו שיצא ב-2019. הייתי משלם עבור הגרסה החינמית של פרסומות ב-$2.50 אם היא באמת נראית טוב
אוקי.. מפתחים יקרים.. 1. החזר את הפיזיקה המקורית של המשחק 2. תקן את באגי הפגוש 3. החזר את כל הצלילים המקוריים ושם אותם במקומות המקוריים 4. סדר מחדש את צבעי שדרוג המנוע. אני מאוד מקווה שתקראו את זה ותתקנו את הדברים האלה כי אם תעשו זאת, המשחק הזה ימריא כמו טיל!!!
אני מאוד אוהב את הקלאסיקה אבל אני כועס על המוזיקה המעצבנת שמתנגנת מעל האפקטים הקוליים לא מרוצה מזה
לרוע המזל, ל-Space Pinball האמיתי לא היו מודעות או הוספת כדור נוסף. רק 3 כדורים וזהו אז הנה 3 כוכבים מאז שאמרת "זמנים טובים" ואני יכול לומר שאני לא מרוצה מזה
הרבה פרסומות, אבל זול לקנייה ללא פרסומות. אותו פינבול חלל שאני זוכר.
בכל פעם שהמודעה משתנה בתחתית המסך, סנפירי המשחק קופאים ואתה מאבד את הכדור. למרבה הצער, המשחק הזה לא ניתן לשחק, הגיע הזמן למחוק.
ליל שונה אבל זה מה שאני מחפש. אם המפתחים נמצאים בסביבה, חור שחור לא נותן שום נקודות. והכדור קצת יותר צף מהרגיל. רק גיחוך.
זה מגניב עד. אתה מת. ואתה מנסה לגרום לי לצפות בסרטון לחיים נוספים. אלא שאני לא רוצה אז אתה צריך לצאת מהאפליקציה לחלוטין. בהחלט מסיר את ההתקנה עד שזה יתוקן. קבל נובים טובים
הנוסטלגיה הביאה אותי, אבל... נראה שהכדור זז הרבה יותר מהר, ומגיב יותר כמו כדור גומי מאשר כדור פלדה.
המשחק טוב, נוסטלגי, מרגיש בעיקר אותו דבר. יותר מכל אני נהנה מזה. עם זאת, לפעמים לחיצה על המסך תפעיל את מודעת הגבול גם אם אתה לוחץ באמצע המסך. החופשי הזה הורס משחק על ידי גרירתך לחנות האפליקציות וכשאתה חוזר הכדור הולך לבוב. אז משחק טוב, אבל הפרסומות יהרסו משחקים לפעמים, וזה מרגיש כאילו הוא מכוון להגביר באופן מלאכותי את האינטראקציה עם המודעה.
נסיעה בנתיב הזיכרון כמובן, אבל כמות הפרסומות היא נוראית.
מודעה אחת לכל משחק שאתה משחק.
זה מכנסיים. זה לא מה שאתה חושב. זהו עותק גרוע מונע על ידי פרסומות של מה שנהנית בעבר במחשב שלך. הימנע כמו המגיפה.
הלוואי שהפגושים ישדרגו כל הדרך לסגול בשביל יותר נקודות ליים את המקור ושלא תאבד את התקדמות המשימה כשמתת כמו המקור אבל חוץ מזה זה די טוב
בדיוק כמו המשחק ב-Windows '95 הישן של משפחתי. 2.50$ כדי לכבות מודעות היה שווה את זה בשביל משהו שאני אשחק בו הרבה.
חזרה מבורכת למשחק Windows XP המקורי, אבל יש בו כמה תקלות. אחד ששמתי לב אליו הוא שהדש המסתובב בכניסה למנהרת ההיפר-חלל לא נותן לך נקודות. במשחק המקורי הוא נתן כ-1000 נקודות לסיבוב. אחר הוא שהצלילים של מנהרת ההיפר-חלל נראים כמו פגומים או חסרים. דבר אחרון שחסר הוא שלדעתי למשחק המקורי היו שני חללי הודעות. מלבד אלה וכמה בעיות אחרות המשחק הזה הוא גרסה מחודשת מעולה למקור.