Post by usargersumyb on Feb 7, 2022 4:02:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове гъг монети ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
Roblox Nuotykių nfx
Как да вземем новата раница Roblox - dontruko
Възможност за възпроизвеждане на мобилни устройства. Толкова много грешки в камерата и безумното забавяне. Ако отворя меню, докато вървя, камерата има проблеми и не мога да се оглеждам наоколо, когато движа пръста си, приближава и намалява. Опитах се да превключвам контролите, но все пак грешките на камерата са на всеки 20 до 30 минути и трябва да се присъединя отново, за да го поправя. Моля, разгледайте този проблем. Виждал съм много хора със същия проблем. Ако това се поправи 5 звезди. На компютър играта е отлична.
Roblox Piedzīvojumu spēles qxfu
Наистина харесвам тази игра, която наистина харесвам, но има толкова много грешни неща. Нямам никакви проблеми с прекъсванията, но има много грешни неща с аватарите в наши дни и хората са толкова токсични! Има момичета, които буквално носят бельо и дори има тениски, които показват странни неща, които децата не трябва да виждат. Моля, поправете този Roblox. Това приложение беше много по-добро преди години.
Приложението е добро като цяло, изпитвам този проблем, при който описанието на групата ми няма да се запази, ако надхвърля 100 думи. Опитах на много устройства, но все още не работи. Това ме притеснява много, тъй като се опитвам да създам група, но не мога, тъй като не мога да напиша описанието си.
Това е истински боклук. Всеки път, когато искам да играя игра, която харесвам, просто пише „Моля, проверете вашия интернет и опитайте отново“. дори знам, че имам страхотна връзка. И след това Roblox не се зарежда. Като цяло боклук.
Свети всеки път
Това е много добра игра, но от нищото се забива на екрана за зареждане и когато стигна до екрана на акаунта си, ми пише грешка в сървъра. Гледал съм много видеоклипове в YouTube и не работи и купих само няколко robux преди дни не можах да го похарча и да му се насладя поради това Опитах да вляза на няколко устройства, но същия проблем
Roblox - Последна Версия За Android - Изтегляне На Apk
Игрите са страхотни, но модерацията и мобилните устройства са ужасни. мога просто да спра да играя за един ден и когато се присъединя отново, всичко е просто сиво, дори собственият ми герой не е зареден, и пингът е станал наистина необичаен, 1000 пинг обикновено е добре за мен, но сега, когато премина 800 ping, наистина изостава лошо
Днес играя на BANANA EATS (ROBLOX)... Една от любимите ми escaping игри ...
Невъзможно за игра, продължавам да прекъсвам връзката, но това е добра игра, но не с цялото изоставане и прекъсване, а просто намерете начин играчите, които изостават и след това прекъснат много като мен, да имат гладък геймплей и почти никакво прекъсване на връзката, така че ще оценя това е 5 звезди, ако направите нещо, за да спрете прекъсването малко или много и ако го направите много играчи, може да оцените играта с 5 звезди добре, моля
Игра Роблокс от поне 2 години.Винаги ми се актуализирало и съм могла да играя но сега ми излиза, че не може да се инсталира. Моля оправете си играта.
Кога ще си оправите играта, не ме пускате в акаунта ми Кога ще актуализирате играта и ще коригирате грешките. Моят акаунт е заключен без причина.
Тази игра е невероятна, но понякога забелязах, че качеството на играта понякога става толкова размазано, че не съм сигурен дали се нарича ^качество^, но моля, поправете размазаното нещо на нашия екран, също така има много игри с измамници. Те използват приложение, за да могат да летят и много други и тази игра има много хулигани, моля, поправете замъглено нещо на нашия екран и също така забранете тези играчи, които използват мами, и играчите, които тормозят. Благодаря ти.
Харесвам тази игра, но единственият проблем е, защото когато се прибера вкъщи и отворя roblox, акаунтът ми беше излязъл
изтеглете и инсталирайте MOD-MASTER for Roblox APK apk ... Създайте всякакъв скин за roblox без robux. ... Категория : Приключенски
Много ми харесва играта, но ме дразни това, че може да те банват хора и съветвам тази пречина давам 3 звезди (надявам се да оправите това нещо) 😡😡😡
Roblox Nuotykių xbxr
Играта е топ но защо роблосити с пари например на мен не ми дават пари за роблосити може поне един божи ден в играта да има беспатни роблоси
Твърде закъснял, не мога да играя нищо или да правя нищо. Мишката е лаги, игри, навигация всички лаги и аз caне превъртайте през нищо. Моят тракпад и мишка работят перфектно, просто отказват да функционират и сървърите са бавни.
Уникална игра няма нужда да я описвам просто теглете ще видите колко е хубава🤩🤩🤩🤩
Много е тази игра
Разстроен съм, ИЗОБЩО не е честно, че само компютрите могат да създават игри, но става като си направя тениска НО НЕ СЕ ПОКАЗВА ФАЙЛОВАТА СНИМКА. СЪЩО, ТОВА НЕ СЕ ПОКАЖА В МОЯТА СТРАНАТА ГРУПА. Моля, направете го там, където таблетите и телефоните също могат да се изграждат, тогава ще променя оценката си на 5, благодаря.
Хей сън
ТОЛКОВА ЗЛО ДА СЕ ВЛИЗАНЕ!! Регистрирам се за играта и каквото и име да въведете е грешно през цялото време! МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ТОВА! ТОВА Е КРАСИВА ИГРА!
Roblox features full cross-platform support, meaning you can join your friends and millions of other people on their computers, mobile devices,
Поправи. Твоят проклет. Captcha. Аз съм 31-годишен мъж и честно казано се боря адски, за да помогна на дъщеря ми да преодолее капча. Разбирам важността на проверката в среда за онлайн игри, но няма причина тя да бъде толкова трудна задача просто да влезете. Поне деактивирайте заровеното.
здравей Така че сега бях изритан 6 пъти подред заради грешка 268 (изритан поради неочаквано поведение клиент). Мога ли да те попитам какво означава това и ми се случва постоянно?
Mr Bean - Special Delivery 休閒 iglj
Roblox Äventyr uvm
. с края на нашия баща и аз съм здравей ти 😄😄💖 vggbghnuu
Играта „Приеми ме“ създава проблеми на всички. Винаги, когато искам да играя игра и тя прави малка актуализация, всеки, който някога я е играл, идва да я играе. Това е проблем за много хора, така че би било чудесно, ако има ограничение за тази определена игра или ако бъде изтрита. Или просто затворете.
Много е забавно и много нови хора да се срещнете и можете да играете игри с приятели! Тонове игри за избор. Промених моята оценка поради загуба на акаунти и винаги трябваше да променям пароли. Въпреки че това е прекрасна игра и всичко подобно! Определено игра, която да препоръчате на някой, който обича да играе с другите.
I won robux from giveaways then roblox banned me for 3 days because of buying selling ... Roblox there many free item but I can,t get it is this an iOS item.
Roblox ЗАЩО АЗ ВИНАГИ СЕ ИЗКЛЮЧВАМ ВИНАГИ НЕУСПЕШНО ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НЕУСПЕШНО ROBLO ROBLOX ROBLOX КАКВО СЕ СЛУЧВА НИКОГА НЕ СЕ ИЗКЛЮЧВАТЕ ВСИЧКО ВРЕМЕ И ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧАВА КРАВИ!!! ВАШИЯТ!!!! ИГРА!!! СПРЕТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТЕ СЕ С МЕН НЕУСПЕШНО Е ВИНАГИ НЕУСПЕШНО ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ ПРЕКРАЧАВАМ ВРЪЗКАТА БЕЗ ПРИЧИНА!
играйте е много яка но не мога да влизам в самите игри. 🍎
Играта е наистина забавна за игра и освен това можете да играете с приятелите си, но аз се опитах да я изтегля, но не се зарежда, така че го правех отново и отново и беше абсолютно добре и е игра с 5 звезди, докато графиката светят и обикновено играя, когато ми е скучно, така че.
Преди играх за забавление сам, но сега е скучно и толкова много хора се опитват да се срещат онлайн с мен, че просто не е забавно, аз играя само когато приятелите ми са онлайн сега. Освен това понякога показва сив екран и наистина ме дразни, защото ако използвам мобилното приложение и се присъединя към почти всяка игра, която го дава, моля, поправете тази грешка
Деца 🤡🤡🤡
Roblox ایڈونچر yiq
Тази игра е невероятна, графиката е толкова невероятна. Трябва да актуализирате играта, както за някои други графични опции. Тъй като играта изглежда добре, ако не можете да го направите, пак ще изглежда страхотно, ако можете, ако можете, ще бъде невероятно. И не е готино, когато прекъснете връзката с вас rp или хубави моменти с хора, които не са приятели, ако изключите това е куцо bc не можете да се върнете в 73% 27% от времето, когато влизам и това е малко ниско. Ще се радвам, ако не можете да прекъснете връзката. това е най-лошата част от играта, ИЗКЛЮЧВАНЕ. игрите са куци, когато са изключени, но милиардите игри са страхотни, харесвам най-много KAT. Играех смисъл, че излезе, бои, когато излезе, изглеждаше странно, хареса ми старото лого, което имаше, в моето препоръчително показване сложи го обратно със старото лого Беше готино като на логото има ечемик и детайли върху то и малко странно, като единственото му черно и бяло, сестра ми каза, направи актуализация на логото и сложи повече подробности, съгласен съм, но просто не е толкова странно, като казва, че тя също иска като костюм на птица в магазина за аватар, сякаш изглежда като розова патица . Харесвам тази черна кола за аватар
Играта е просто *целувка на готвача*💋! Но моля, направете robux безплатен (като 100 robux на седмица), защото има хора, които тормозят други лица, защото те нямат robux!
дааа
Roblox ایڈونچر lndu
Ужасно исках да се регистрирате, регистриран се, исках да вляза в играта и ми показва да го направя пак
Тя е много яка може да играеш с приятелите да създаваш игри но само на комп
Обичам играта много, но веднъж бях измамен и бих искал да си върна robux. Така че играх игра, в която се казваше, че ще получа БЕЗПЛАТНИ ДОМАШНИ ДОМАШНИ ДОМАШНИ ДОМАШНИ ДОМАШНИ ДОМАШНИ ДОМАШНИ ДОМАШНИ ДОМАШНИ 100%. Е, това беше ГОЛЯМА ГОЛЯМА ГОЛЯМА ЛЪЖА. беше 400 robux и го купих. Излязох от играта и започнах да играя осинови ме (защото това, за което платих, беше за домашен любимец). Проверих домашните си любимци и нямах домашния любимец, за който платих. Бях тъжен и объркан, така че излязох от играта и се присъединих отново. НЕ имах домашния любимец отново. Надявам се да си върна нещата.
Наистина харесвам играта, но понякога има проблеми, които ви изхвърлят от играта, и все пак е добра.
Платих си за Roblox Premium450,абонамента ми е активен а robux не ми даде.
Изиграй скуката с Ozone.bg! В онлайн магазина ни ще откриете конзолни и компютърни игри, книги и детски играчки, пъзели и филми, геймърски лаптопи и
Tazi sutrin roblox mi beshe mahnala akalnta. Molq vi zzasramete se. Sega ne moga da igraq s moite priqtel. Sega pak trqbva da si pravim novi akalnti. Zzasramete se. razocharovan Sam ot vas roblox sasdateli.
Изтеглете ТОП скинове за Roblox 1.0 APK за Android
Когато вляза в играта ми излиза Connection error все пак че имам интернет!¡ Оправете го!!